Diensten

Wij hebben voor zowel buitenschilderwerk als binnenschilderwerk de kennis en ervaring in huis. Gerrit Kok Schilderwerken Assen biedt u diverse diensten aan.

Professioneel schilderwerken
Alle schilderwerken, zowel binnen als buiten, worden uitgevoerd met de juiste kennis en expertise.
Gerrit Kok Schilderwerken werkt alleen met de beste materialen en merken welke worden aangeleverd door de schilder Asser Glas en Verfhandel
te Assen. Hierdoor garanderen wij een hoge kwaliteit werk en service.

Houtrotreparatie
Wij verzorgen houtrotreparaties aan alle delen van uw woning. Alle houtrotreparaties worden uitgevoerd volgens het ‘windowcare‘ systeem. Het is mogelijk delen welke niet gerepareerd kunnen worden in overleg met u te laten vervangen door een erkend timmerbedrijf.

Wandafwerking
Gerrit Kok Schilderwerken biedt u een ruim assortiment wandafwerkingen aan zoals behang, glasweefsel en sauswerken. Wij komen graag bij u langs met monsterboeken voor adviezen en keuzebepaling. Kleurkeuze is altijd een moeilijk onderdeel. U krijgt van ons geheel vrijblijvend een kleuradvies op maat voor al uw schilderwerk en wandafwerking.

Kitwerk voor o.a. badkamers en sanitair
Voor kitwerk in badkamers, sanitair en andere voorkomende kitwerkzaamheden kunt u ons ook benaderen. Wij beschikken over vele soorten kit voor vele ondergronden.

Call Now ButtonDirect contact opnemen