Diensten

Professioneel schilderwerken

vakkundig schilderwerk assen

Alle schilderwerken, zowel binnen als buiten,  worden uitgevoerd met de juiste kennis en expertise. Gerrit Kok Schilderwerken werkt alleen met de beste materialen en merken welke worden aangeleverd door de
schilder assen logo Asser Glas en Verfhandel
te Assen. Hierdoor garanderen wij een hoge kwaliteit werk en service.

Houtrotreparatie

Wij verzorgen houtrotreparaties aan alle delen van uw woning. Alle houtrotreparaties worden uitgevoerd volgens het ‘windowcare‘ systeem. Het is mogelijk delen welke niet gerepareerd kunnen worden in overleg met u te laten vervangen door een erkend timmerbedrijf.

Wandafwerking

Gerrit Kok Schilderwerken biedt u een ruim assortiment wandafwerkingen aan zoals behang, glasweefsel en sauswerken. Wij komen graag bij u langs met monsterboeken voor adviezen en keuzebepaling. Kleurkeuze is altijd een moeilijk onderdeel. U krijgt van ons geheel vrijblijvend een kleuradvies op maat voor al uw schilderwerk en wandafwerking.

Kitwerk voor o.a. badkamers en sanitair

Voor kitwerk in badkamers, sanitair en andere voorkomende kitwerkzaamheden kunt u ons ook benaderen. Wij beschikken over vele soorten kit voor vele ondergronden.

Reinigen van zinken en kunststof dakgoten

Als dakgoten niet regelmatig worden schoongemaakt vervuilen ze met alg, mos en blad. Dat is een probleem voor zowel zinken als kunststof dakgoten. Bij zinken dakgoten wordt bovendien het zink dunner. Door de druk ontstaan scheurtjes en kan houtrot gaan optreden. Reparatie is duur, ook omdat de zinken goten te dun zijn geworden om te solderen en daarom vervangen moeten worden.

Voorkom deze problemen door regelmatig, bijvoorbeeld 1x per jaar, de goten te laten schoonmaken. Gerrit Kok Schilderwerken voert deze werkzaamheden vakkundig voor u uit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave!

Reinigen van kunststof kozijnen en trespa gevelpanelen

Ook kunt u bij Gerrit Kok Schilderwerken terecht voor het schoonmaken en reinigen van uw kunststof kozijnen en panelen van trespa. Veel mensen kiezen voor kunststof kozijnen of trespa om zo van het schilderwerk af te zijn. Maar ook kunststof kozijnen en trespa hebben onderhoud nodig!

Na verloop van tijd wordt het materiaal vuil, met name op de hoogte waarop niet regelmatig schoongemaakt wordt. Door langdurige vuilaanslag wordt het materiaal en met name de kleur er niet mooier op. Gerrit Kok Schilderwerken uit Assen kan uw kunststof kozijnen en trespa gevelpanelen schoonmaken en behandelen. Daarna zien ze er weer prachtig uit!

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende prijsopgave. Vul dan het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.